Рівне Київ

Як зберегти красу та молодість шкіри: поради косметолога у м Рівне

Розділ: Косметологія
Як зберегти красу та молодість шкіри: поради косметолога у м Рівне

Старіння шкіри – природний незворотній процес. Однак при правильному підході ми можемо в достатній мірі бути керованими, щоб виглядати елегантно не тільки в молодості, але і в похилому віці.

Про те, що потрібно робити, щоб зберегти молодість, розповідають лікарі косметологічної клініки Alpha Cell у м Рівне.

Домашній догляд незамінний 

Жоден салонний догляд не дасть такого ефекту, як звичайний домашній догляд за шкірою. Від того, наскільки дбайливо і правильно ви доглядаєте за шкірою в домашніх умовах, на 80% залежить її стан. Досить дотримуватися основних правил: очищення, зволоження, захист. 

Поради косметолога у м Рівне щодо молодості шкіри

Реклама переконує – як би не була зношена ваша шкіра, що б не відбувалося всередині неї, можна знайти засіб, який вирішить абсолютно всі проблеми – усуне зморшки та пігментні плями, миттєво зволожить зневоднену шкіру, насичить, підвищить її пружність.

Косметика навіть “чарівна” виконує одну частину роботи, а інша частина роботи криється в глибині самої шкіри. Косметологічні методи, які стимулюють оновлення шкіри, діють не власними силами, а спираючись на відновлювальні можливості та життєвий потенціал шкіри та всього організму, якщо сили організму знижені, то необхідний комплексний вплив, однією маскою чи сироваткою не відновити шкіру. Ослаблення захисних та відновлювальних систем призводить до того, що шкіра починає гірше справлятися зі своїм основним завданням – бути бар’єром, що призводить як до пошкодження її власних клітин, так і до порушення життєдіяльності всього організму.

Тільки комплексна дія, нанесення професійної косметики та турбота про свій організм, а також правильно збудований режим сну та харчування, допоможе зберегти молодість Вашої шкіри! Тому уважно ставтеся до харчування – воно має бути корисним та збалансованим, звертайте увагу на водний баланс в організмі, стежте за режимом сну та неспання, використовуйте лише якісну та перевірену косметичну продукцію для догляду за шкірою, відчувайте позитивні емоції, які створюватимуть гарний настрій. 

А найкраще – звертайтеся за комплексною допомогою на консультацію косметолога. У нашому центрі працюють кваліфіковані спеціалісти, що використовують у роботі тільки якісні препарати та методики. 

Опубліковано: 04.04.2023
Схожі послуги
0 / 0