Рівне Київ

Пілінг – ефективний спосіб омолодження обличчя

Розділи: Омолодження, Косметологія

Сучасна косметологія пропонує різноманітну кількість послуг, які сприятимуть омолодженню та догляду за шкірою обличчя. Та відразу кажемо, що одного чудо-крема, який після нанесення на обличчя омолоджує на 10-15 років немає. А ось регулярний догляд та професійні процедури косметолога дійсно сприяють тому, що Ваша шкіра в 50 років буде на 10 років виглядати молодшою. І серед важливих процедур – це пілінг.

Під пілінгом розуміють очищення шкіри на глибокому рівні, що в свою чергу сприяє регенерації клітин шкіри та її омолодження.

Такі фактори, як ультрафіолетове випромінювання, неправильно підібрані косметичні засоби, недосипання, незбалансоване харчування, – все це впливає на стан Вашої шкіри. І мета пілінгу якраз усунути верхній пошкоджений шар епідермісу і надати можливість утворитися здоровій і молодій шкірі.

Які бувають види пілінгу?

  • Хімічний пілінг — процедура, яка проводиться з використанням слабким кислотним розчином з метою видалення рубців, шрамів та омолодження шкіри.
  • Механічний пілінг — його ще називають дермабразія. Це поверхневе та глибоке шліфування верхнього шару шкіри. За допомогою абразивних засобів можна домогтися значного омолодження.
  • Лазерний пілінг — ця процедура допомагає усунути найбільш проблемні зони, проте водночас потребує місцевої анестезії.
  • Ультразвуковий пілінг — це очищення з допомогою спеціального апарату, що у свою чергу дозволяє побороти зайву жирність, чорні цятки, висипи та поліпшити тонус обличчя.

 

В якому віці застосовувати пілінг?

  • З 14 років — пілінги можна використовувати тільки за рекомендацією лікаря-дерматолога. Зазвичай, у такому віці зі статевим дозріванням починаються підліткові вугрі та інші проблеми. Тому обов’язково спочатку потрібно пройти консультацію дерматолога та косметолога.
  • з 25 до 30 років — пілінг застосовується з метою боротьби слідів акне, чорних цяток та перших морщин. Зазвичай, використовується поверхневий пілінг, щоб не пошкодити шари епідермісу, бо шкіра ще молода.
  • від 30 до 45 років — пілінг застосовується уже глибший, головна мета процедури – максимально зберегти еластичність шкіри.
  • від 45 і більше років — застосовуються всі види глибоких пілінгів для досягнення максимального ефекту.

Як підібрати пілінг за типом шкіри?

  • Для жирної шкіри обличчя чудово підходить хімічний пілінг, він забере зайвий сальний блиск і допоможе зробити шкіру більш матову.
  • Для сухої шкіри обличчя потрібна делікатний пілінг, така як ультразвукова очистка.
  • Для нормальної шкіри допускається будь-який вид пілінгу, проте косметологом також враховується вік пацієнта та індивідуальні особливості.
  • Для комбінованої шкіри обличчя використовується ультразвукова очистка, а також хімічна. Проте, що важливо, на різні ділянки обличчя концентрація кислот буде відрізнятися

Після проведення пілінгу не варто довго знаходитися на вулиці, йти в сауну, в спортзал, чіпати руками шкіру обличчя. Також не варто забувати й про використання щоденно сонцезахисного крему за 20 хв до виходу на вулицю.

Чому пілінг у Рівному варто пройти в медичній клініці Alpha Cell?

В Alpha Cell працюють професіонали, які надають косметологічні послуги на вищому рівні. Ефективний пілінг потребує індивідуального підходу до кожного пацієнта (тип шкіри, стан, вік, дефекти), і наші спеціалісти підберуть для Вас ідеальний варіант та нададуть комплексну консультацію.

Пілінг – це спосіб зробити Вашу шкіру доглянутою та подбати, щоб вона збереглася молодою на довгі роки. А з Alpha Cell – це досить легко та надійно!

Опубліковано: 12.04.2021