Рівне Київ

Сприятливі косметологічні процедури осені

Розділи: Дерматологія, Косметологія
Сприятливі косметологічні процедури осені

Осінь – чудовий час, щоб почати піклуватися про красу своєї шкіри. Після літа на обличчі з’являються елементи висипу, прищики, почервоніння, які замаскувались під засмагою. Тим більше, від міжсезонних перепадів температури відчутний прояв сухості, лущення, а сіточка мімічних зморшок стає помітнішою.

Лікар-косметолог клініки Alpha Cell розповідає про осінні секрети правильного догляду за шкірою обличчя та рекомендує 5 топових косметологічних процедур.

Топ-5 осінніх процедур для краси шкіри

  1. Пілінги

Пілінг – коронна процедура осені, яка максимально оновлює шкіру. Вона підвищує пружність шкірного покриву, шліфує його та позбавляє дрібних дефектів. Пілінги запускають природні відновлювальні процеси – підвищується зростання нових клітин.

Після процедури обличчя стає чутливим до ультрафіолетового променя. Тому робити пілінг варто в холодну пору року, коли сонячна активність знижена, а також обов’язково використовувати сонцезахисний крем.

  1. Плазмоліфтинг

Чудова підготовка шкіри до холоду. Процедура передбачає введення власної плазми у певні ділянки тіла: обличчя, волосся, тіло. Натуральний компонент – плазма нормалізує дихання клітин, обмінні процеси, водний баланс. Підвищується тургор (пружність) шкірного покриву, вдається досягти ефекту омолодження, покращується колір обличчя (зникають зморшки, синці під очима), підтягується овал.

Плазмоліфтинг волосяної частини голови чудово бореться з випадінням волосся, підвищеною жирністю, ламкістю. Волосяні фолікули отримують необхідну кількість корисних елементів.

Рекомендований курс плазмоліфтингу – 3-5 процедур з інтервалом 10-14 днів.

  1. Біоревіталізація

Зволоження – запорука молодості шкіри. Ефективно заповнює гідробаланс процедура біоревіталізації (ін’єкції гіалуронової кислоти). Ревіталізація перекладається як «повернення до життя». Гіалуронова кислота – природний компонент клітини. З віком її меншає в організмі, тоді запускається процес старіння.

  1. Карбокситерапія

Процедура карбокси (карбокситерапія) – прорив у промисловості краси. Унікальна технологія з омолодження, яка не має аналогів у безін’єкційній косметології. Карбокситерапія передбачає вплив на шкірний покрив вуглекислим газом, який глибоко проникає у клітини та запускає процес відновлення.

Що в цей момент відбувається зі шкірою?

  • розширюються судини та покращується кровообіг;
  • клітини внаслідок стимуляції починають активний поділ;
  • відновлюється колір обличчя.
  1. Мезотерапія

Процедура мезотерапії – це внутрішньошкірне введення медикаментозних речовин у невеликих дозах. За півстоліття технологія вдосконалилася, але суть цієї маніпуляції залишилася незмінною: спеціальний склад із терапевтичних та омолоджувальних речовин вводиться під шкіру та працює на оздоровлення та підвищення її якості. Мезотерапія застосовується для вирішення більшості естетичних проблем: сухість шкіри, пігментація, дрібні зморшки, акне, постакне, розтяжки, рубці, зневоднення шкіри.

Осінні процедури для шкіри у м Рівне?

Осінні процедури для шкіри у м Рівне? 

Спекотні літні дні залишилися позаду. І навіть коли навколо сіро та дощова погода – нехай наша зовнішність та настрій контрастують з похмурістю осінні. Осінь дарує стільки нових можливостей для догляду за красою! Про те, які косметичні процедури актуальні в осінній період і які нові можливості для цього з’явилися у клініці Alpha Cell, розповіла лікар дерматолог-косметолог Тетяна Ігорівна Галич.

“Осінній період, з погляду косметології, є універсальним. У цей час процедури можна проводити майже без обмежень. Влітку, у період підвищеної сонячної активності, багато косметичних маніпуляцій, що мають глибокий вплив на шкіру (наприклад, пілінги), проводити не рекомендується – це може призвести до пігментації. Та й в занадто морозну зиму подібні процедури можуть обернутися дискомфортом для ніжної шкіри. А ось восени у косметологів, можна сказати, повністю розв’язані руки. Це час для проведення активних процедур, таких як пілінги, антивікові процедури з активними кислотами, плазмоліфтинг та мезотерапія”: – говорить Тетяна Ігорівна.

Настав час, який вважається найсприятливішим для звернення на консультацію лікаря косметолога, практично всі сезонні обмеження на косметологічні процедури знято і можна сміливо займатися собою!

Очікуваний результат після візиту до косметолога:

  • омолодження шкіри лиця;
  • покращення зовнішнього вигляду шкіри;
  • корекція зморшок та інших вікових змін;
  • красива шкіра, що світиться зсередини, і здоровий колір обличчя
Опубліковано: 29.10.2021
Схожі послуги
0 / 0