Рівне Київ

Пластична хірургія

Розділ: Пластична хірургія
Пластика - як засіб удосконалення власної краси

Нове тіло – це не тільки Ваше здоров’я, а й шанс на якісне, повноцінне життя, адже, коли Ви подобаєтеся собі –  тоді ніяких перешкод не існує. Рідко можна зустріти людей, які повністю приймають свою зовнішність і не хочуть нічого в цьому змінювати. Переважна більшість хоче виправити дрібні недоліки або підкреслити свої достоїнства. Однак думка про пластичну хірургію часто викликає екстремальні емоції – страх перед операцією з надією на зміни на краще. Ніде в медицині естетика не відіграє такої важливої ​​ролі, як у пластичній хірургії. 

Як наважитися на пластичну операцію? 

До пластичної операції слід відноситися з великою відповідальністю. Пластичний хірург нашого медичного центру Alpha Cell із високим професіоналізмом підходить до кожного свого пацієнта. Ми не зацікавлені в тому, щоб просто зробити Вам пластичну операцію. Перш за все будь-який пацієнт має прийти на консультацію пластичного хірурга, що передбачає збір анамнезу, огляд лікарем, 3D-моделювання бажаних форм тіла  сучасна методика, що передбачає результат після проведеної операції), призначення дати операції та рекомендації анестезіолога щодо передопераційних дій пацієнта. Ви можете не хвилюватися, адже наш пластичний хірург працює задля щасливих очей своїх пацієнтів та щирих слів подяки за нове тіло!

Де можна зробити пластичну операцію у м Рівне? 

Пластичні хірурги клініки Alpha Cell знають, наскільки безцінний час, тому до нас можна звернутися і комплексно вирішити хвилюючі питання. Коли це можна зробити? 

18-19 лютого – Ваш шанс на нове життя, адже в ці дні в м. Рівне прийматиме відомий пластичний хірург міжнародного рівня – Корнієнко Олександр Євгенович. Він є пластичним хірургом естетичної медицини, має великий практичний досвід з усього спектру пластичної хірургії та регулярно співпрацює з фахівцями інших сфер медицини. Тому для кожного окремого випадку, наприклад, у зв’язку з попередніми захворюваннями, лікар знаходить індивідуальні міждисциплінарні рішення з усіма необхідними спеціалістами в одному приміщенні – медичному центрі Alpha Cell.

Корнієнко О.Є. – лікар вищої категорії, що має 15 років досвіду роботи та понад 10 000 позитивних відгуків щодо проведених пластичних операцій. 

В моєму випадку, лікар перевершив усі мої очікування. Спокійний, ввічливий, розсудливий і чесний професіонал своєї справи. А ще, дуже терплячий до побажань пацієнта. Уміє слухати, а найголовніше – чути кожного!” – ось що про нього говорять наші пацієнти. Кожен, хто був на консультації, або ж кому він проводив оперативне втручання задоволені його роботою. 

Не проґавте можливості назавжди змінити своє життя, адже ХХІ століття – це час, коли  гени не можуть вирішувати, як Вам виглядати!

Опубліковано: 01.02.2022
Схожі послуги
0 / 0