Рівне Київ

Любити себе – важливо!

Розділи: Дерматологія, Омолодження, Новини, Косметологія
Любити себе - важливо!

Всі ми чули, як важливо любити себе, але що це означає насправді? Ми їмо, бо знаємо, що потребуємо харчування, — такий інстинкт. З любов’ю до себе все набагато складніше. Як не сумно, багато хто відчайдушно б’ється за успіх, визнання та щастя, але при цьому не розуміє, що все починається з любові до себе.

Любов до себе складається із чотирьох факторів:

  1. Самосвідомість
  2. Самооцінка
  3. Самоповага
  4. Турбота про себе

Турбота про себе – чому це основний чинник прояву любові до себе? 

Цей аспект більшою мірою пов’язаний із тілом, хоча не лише з ним. Турбота про себе говорить про те, що ми робимо заради свого здоров’я: приймаємо ванну, збалансовано харчуємось, п’ємо достатньо води, відпочиваємо. Вона має й інші форми: музику, яку ми слухаємо, фільми та програми, які дивимося, люди, з якими спілкуємося. Дбати про себе досить просто. Почніть із цього — і Ви помалу навчитеся любити себе.

Любов до себе –  це основа щасливого, гармонійного життя. Коли Ви це відчуваєте, Ваше життя починається змінюватися на краще, а тіло стає здоровим. Любов до себе – це чудова сила, яка зцілює Ваше тіло і душу. Любов до себе притягує успіх і доля починає посміхатися Вам.

Ви виглядаєте привабливо, Ви подобаєтеся оточуючим. Здоровий зовнішній вигляд, чиста від висипань шкіра, зволожене обличчя, волосся з блиском завжди підійматимуть Вам самооцінку.

Любити себе для кожної жінки має бути такою ж природною дією, як дихати або вживати їжу!

Важливо не забувати: 

  • Ваша шкіра потребує правильного догляду, відвідуйте дерматолога двічі на рік у клініці Alpha Cell.
  • Не обирайте самостійно засоби для домашнього догляду, зробіть це разом із фахівцем – косметологом.
  • Краса – це не тільки шкіра, а й Ваше волосся. Відрізати його – не вихід, вихід – звернутися до трихолога, що лікує волосся.

Не потрібно ставити для себе високі вимоги, варто починати з маленьких кроків, в чому ми готові Вам допомогти!

Опубліковано: 16.11.2021
Схожі послуги
0 / 0