Рівне Київ

Швидкий та безпечний метод схуднення!

Розділ: Корекція фігури

Процедура кріоліполіза та непрямого ліполітика Fat Apoptosis – ідеальне комплексне видалення зайвої ваги! Даний метод чудово бореться із жировими пастками, тому що дія процедур – локальна!

Основна дія кріоліполізу — це холод, при якому жирова тканина розщеплюється та виводиться з організму біологічним шляхом. Забирається 30% жирових клітин у місці процедури. Результат видно уже на 3-4 тиждень. Апарат сертифікований та визнаний МОЗ, а головне повністю безпечний.

Непрямий ліполітик Fat Apoptosis – зменшує об’єм підшкірно-жирових клітин (адипоцитів) та створює їх апоптоз (природня загибель клітини). Покращує метаболізм та пришвидшує мікроциркуляцію у місці маніпуляції. Містить у своєму складі компоненти, які створюють даний процес. Ліполітик діє локально, тобто де є надмірний об’єм жирової тканини там і проводиться дана ін’єкція. Результат видно на 5-7 день. З організму виводиться з потоком лімфи, тобто біологічним шляхом.

Непрямий ліполітик є повністю безпечний на ВІДМІНУ від прямих ліполітиків – які утворюють некроз тканини, що, відповідно, можуть викликати інфільтрати (затвердіння) та запальний процес.

Як підготуватися до процедури у м Рівне?

Прийшовши в клініку Alpha Cell наш спеціаліст попередньо оглянувши та зібравши анамнез: підбере особисто для Вас кількість потрібних процедур кріоліполізу та дозу ліполітика . Детально проінформує та порадить найкращі методи схуднення. Також кожного місяця Ваші дані (каліпометрія, сантиметрова стрічка, вага) будуть порівнюватися та однозначно покращиться раціон харчування , що не менш важливо для схуднення!

Опубліковано: 09.04.2021