Рівне Київ

Лікування атеросклерозу

Лікування атеросклерозу у Рівному

У наш час атеросклероз це одна з найбільших причин смертності. Атеросклероз є загальним терміном для декількох захворювань, які визивають потовщення та втрату еластичності артеріальних стінок.

В 2015 р серцево-судинні захворювання були причиною практично 15 мільйонів смертельних випадків по всьому світу (> 25% усіх летальних результатів). Але хвороба з таким діагнозом це не вирок, якщо своєчасно розпочати лікування. Центр регенеративної медицини Alphacell пропонує своїм клієнтам діагностику, лікування та реабілітацію атеросклерозу.

Симптоми атеросклерозу

Атеросклероз спочатку розвивається безсимптомно, часто протягом десятиліть. Ознаки з’являються, коли виникають перешкоди кровотоку. Симптомами на пізній стадії атеросклерозу є ішемія та нестабільна стенокардія. Без своєчасного лікування такі порушення виливаються у інфаркт міокарда та ішемічний інсульт. На швидкість розвитку хвороби впливає ваш спосіб життя та харчування.

 

Перш, ніж починати лікування атеросклерозу, необхідно виконати діагностику захворювання.

Цілком очевидно, що виконати якісну діагностику та провести ефективне та цілеспрямоване лікування можливо лише в сучасній, добре оснащеній клініці, де працюють високопрофесійні фахівці.

Клініка Alphacell має у своєму розпорядженні висококваліфікованих лікарів, які не тільки проведуть успішне лікування, а й максимально точно можуть виявити причини розвитку захворювання. Фахівці розкажуть про заходи профілактики, які потрібно буде дотримуватися для зниження ризику розвитку атеросклерозу в подальшому.

Центр регенеративної медицини проводить як лікування клітинними технологіями, так і хірургічне лікування атеросклерозу. Для поліпшення стану тканин і відновлення після пошкоджень, скорочення і полегшення реабілітаційного періоду у клініці Alphacel при лікуванні атеросклерозу застосовується МСК – терапія. Хірургія застосовується в залежності від ступеня розвитку та виду хвороби у конкретного пацієнта.

На завершення:

Церебральний атеросклероз судин головного мозку, і атеросклероз нижніх кінцівок виліковні, але, звичайно, лікування буде набагато успішнішим при своєчасному зверненні до нас, у клініку Alphacell!

Опубліковано: 05.04.2021